Youngtimer Magazine 61

Door het coronavirus moeten we allemaal thuisblijven, maar hopelijk brengt het nieuwe nummer van Youngtimer Magazine uitkomst. Editie 61 is te koop vanaf 25 april.

ROADTRIP NAAR DUITSLAND
We staat stil bij 75 jaar vrijheid met een roadtrip naar de Seelower Höhen, de plek waar de grootste slag ooit op Duits grondgebied werd uitgevochten. Het vervoermiddel van dienst: een knalrode Peugeot 405 Mi16. 

REKORDTIJD OP ZANDVOORT
De eerste grand prix sinds 1985 is weliswaar uitgesteld, maar Circuit Zandvoort heeft toch een fikse opknapbeurt gehad. En dus gingen we de vernieuwde baan op, met een Opel Rekord die in 1997 werd aangeschaft om de licentiecursus te volgen.

KOOPWIJZER
Chrysler Crossfire
De Mercedes-Benz SLK kreeg een make-over in Detroit. Is ‘ie nog steeds de moeite waard?

ELFTALMOVERS
Ineens waren ze volop in de mode: midi-MPV’s. We zochten er vier bij elkaar: de Opel Zafira, Renault Megane Scénic, Volkswagen Touran en natuurlijk de Fiat Multipla.

‘ER IS MEER DAN PORSCHE ALLEEN’
Magnus Walker over zijn autoliefde
Hij verwierf roem als Porsche-goeroe, maar Magnus Walker kijkt verder. Hij spreekt in Youngtimer Magazine onder meer zijn liefde voor de Jaguar XJ en Toyota Corolla uit.

TIJDREIS NAAR INGOLSTADT
Audi-specialist Hessel Terpstra vond op zolder een doos met dia’s van een bezoek aan de Audi-fabriek in 1981.

GOUDEN TIJDEN
Herman en Babs Verswijveren kochten hun Subaru Impreza GT Turbo nieuw, maar inmiddels is het een gekoesterde youngtimer.