Youngtimer Rally

De derde editie van de Youngtimer Magazine Rally ligt in het verschiet. Op zondag 19 september organiseren we in samenwerking met AAA Youngtimer Lease een even dynamisch als bourgondisch evenement voor karakterauto’s.

Voor de hand liggend is dat we verwachten dat je meedoet met een youngtimer. Dat begrip heeft geen strakke grenzen, dus die hanteren wij ook niet. We rijden de rally op zondag 20 september en de start is om 10.00 uur. Mede-organisator Henk Theunissen: ‘Het wordt een toegankelijk evenement met een bourgondisch tintje.’
Dat laatste blijkt onder meer tijdens de lunch en de afsluitende, uitgebreide barbecue.

Het rijden is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Theunissen: ‘Na de briefing vertrekken alle equipes, gewapend met een routeboek, vragenkaart, meetlatje en voor het juiste gevoel een rallyschild en deurnummers. We hebben een ochtend- en een middagetappe, met onderbreking door een paar verrassende proefjes, die de competitiedrang extra aanwakkeren.’

Maximaal honderd

Duidelijk mag zijn dat de deelnemers een onvergelijke dag wacht, die meteen een mooie gelegenheid biedt voor een persoonlijke kennismaking tussen de lezers en schrijvers van Youngtimer Magazine. Al dat moois bieden we je compleet verzorgd aan voor € 200 per equipe van twee volwassenen, inclusief royale catering en rally-attributen. Neem vooral de nieuwe generatie autofanaten mee, want er zijn bij Otterlo Events genoeg activiteiten en per kind onder de 12 jaar betaal je slechts € 25. Wees er wel snel bij, want er is plek voor maximaal 100 equipes.

Inschrijven

Wil je meedoen aan de eerste Youngtimer Magazine Rally? Stuur dan een e-mail naar info@youngtimer-magazine.nl waarin de naam van jou en je bijrijder(s) staat én de auto waarmee jullie meedoen. Daarna nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. We hopen je te zien op zondag 19 september!